CHANGE IN THERMODYNAMIC CHARACTERISTICS OF CRY°PR°TECTANTBASED°NWATER-GLYCEROL SOLUTION AFTER ADDING VARIOUS COMPONENTS



Cite item

Full Text

Open Access Open Access
Restricted Access Access granted
Restricted Access Subscription or Fee Access

Abstract

Full Text

Restricted Access

About the authors

A. A Ivanova

Lomonosov Moscow State University

Moscow, Russia

E. U Simonenko

Lomonosov Moscow State University

Moscow, Russia

V. V Prydun

Lomonosov Moscow State University

Moscow, Russia

A. G Mironova

IBCP RAS

Moscow, Russia

A. N Vasiliev

Lomonosov Moscow State University

Moscow, Russia

References

  1. Vali G., Principles of Ice Nucleation// Biological ice nucleation and its applications, 1995, p.5
  2. Симоненко Е.Ю., Прядун В.В., Иванова А.А., Бурмистрова Е.В., Васильев А.Н., Яковенко С.А, Метод адиабатической калориметрии для определения термодинамических характеристик криопротекторов// Биофизика, 2019, том 64, вып.1, с. 5-11

Supplementary files

Supplementary Files
Action
1. JATS XML

Copyright (c) 2020 Eco-Vector



СМИ зарегистрировано Федеральной службой по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор).
Регистрационный номер и дата принятия решения о регистрации СМИ: 

This website uses cookies

You consent to our cookies if you continue to use our website.

About Cookies