CHANGE IN THERMODYNAMIC CHARACTERISTICS OF CRY°PR°TECTANTBASED°NWATER-GLYCEROL SOLUTION AFTER ADDING VARIOUS COMPONENTS
- Авторлар: Ivanova A.A1, Simonenko E.U1, Prydun V.V1, Mironova A.G2, Vasiliev A.N1
-
Мекемелер:
- Lomonosov Moscow State University
- IBCP RAS
- Шығарылым: Том 15, № 3S (2020)
- Беттер: 50-51
- Бөлім: Articles
- ##submission.dateSubmitted##: 16.01.2023
- ##submission.datePublished##: 15.12.2020
- URL: https://genescells.ru/2313-1829/article/view/122635
- DOI: https://doi.org/10.23868/gc122635
- ID: 122635
Дәйексөз келтіру
Аннотация
Толық мәтін
![Рұқсат жабық](https://genescells.ru/lib/pkp/templates/images/icons/text_lock.png)
Авторлар туралы
A. Ivanova
Lomonosov Moscow State UniversityMoscow, Russia
E. Simonenko
Lomonosov Moscow State UniversityMoscow, Russia
V. Prydun
Lomonosov Moscow State UniversityMoscow, Russia
A. Mironova
IBCP RASMoscow, Russia
A. Vasiliev
Lomonosov Moscow State UniversityMoscow, Russia
Әдебиет тізімі
- Vali G., Principles of Ice Nucleation// Biological ice nucleation and its applications, 1995, p.5
- Симоненко Е.Ю., Прядун В.В., Иванова А.А., Бурмистрова Е.В., Васильев А.Н., Яковенко С.А, Метод адиабатической калориметрии для определения термодинамических характеристик криопротекторов// Биофизика, 2019, том 64, вып.1, с. 5-11
Қосымша файлдар
![](/img/style/loading.gif)