D-SELF MODELING OF GROWTH STABILITY OF SACCHAROMYCES CEREVISIAE YEAST UNDER CORRELATION OF CARBON DIOXIDE AND GLYCOGEN ACTIVITY



如何引用文章

全文:

开放存取 开放存取
受限制的访问 ##reader.subscriptionAccessGranted##
受限制的访问 订阅或者付费存取

详细

全文:

受限制的访问

作者简介

P. Ivanov-Rostovtsev

GBOU OC “Proton”

Email: rostovtsevp@gmail.com
Moscow, Russia

参考

  1. G.M. Degtyarev et al. Space-time symmetry in open dynamic systems (D-SELF model). Sov. Phys. Dokl. 1990; 35(12) :1062-1064.
  2. Balakumar S., Arasaratnam V. Osmo-, thermo- and ethanol-tolerances of Saccharomyces cerevisiae S1. Brazilian Journal of Microbiology. 2012; 43(1): 157-166.

补充文件

附件文件
动作
1. JATS XML

版权所有 © Eco-Vector, 2020



СМИ зарегистрировано Федеральной службой по надзору в сфере связи, информационных технологий и массовых коммуникаций (Роскомнадзор).
Регистрационный номер и дата принятия решения о регистрации СМИ: 
##common.cookie##